Bulldozer D6XE

Sinds vorige week hebben we onze 2e Diesel-Elektrische Bulldozer D6XE in gebruik genomen. Met dit hybride systeem halveren we het dieselverbruik en realiseren we een forse besparing op onze CO2 footprint. Deel via:

Lees meer

Nieuwe Volvo L110H shovel

Ter vervanging van onze Volvo L110G shovel met stage 3b motor, hebben we op 21 januari 2022 een nieuwe in ontvangst genomen. weer een Volvo, een L110H met een schone stage 5 motor. Deze machine is voorzien van overdruk, DGPS plaatsbepaling, aansluitingen voor alle denkbare uitrustingsstukken. Deel via:

Lees meer

PFAS

Sinds medio 2019 is PFAS en de daaraan gerelateerde stoffen een groot probleem in Nederland. Wij hebben op diverse locaties in Nederland klei, (erosiebestendigheidsklasse 1,- 2,- en 3), grond en zand op voorraad welke PFAS, PFOS, PFOA en GenX  vrij zijn. Deze grond is vrij toepasbaar (AW2000). Bij J. den Boer denken we niet in problemen, […]

Lees meer

Reductum investeert in nieuwe serie Volvo’s

De goede ervaringen met de eerste 4 Volvo’s binnen het wagenpark van Reductum,  Volvo FMX-460 kippers, type 10×4 Widespread, die in 2017 in gebruik zijn genomen, hebben ertoe geleid dat er een 2e serie van 4 in bestelling is genomen. de eerste daarvan is op 19 september 2019 afgeleverd. Ook nu weer voorzien van een […]

Lees meer

ISO 14001 gecertificeerd

Met gepaste trots kunnen wij melden dat J. den Boer en Reductum gecertificeerd zijn volgens de internationale Milieukwaliteitsnorm ISO 14001.  Lees verder Deel via:

Lees meer

Nieuwe Volvo EC380EL graafmachine

Ter vervanging van onze Volvo EC380D graafmachine met stage 3b motor, hebben we op 13 februari 2019 een nieuwe in ontvangst genomen. weer een Volvo, een EC380EL met een schone stage 4 motor. Deze 40 tons machine is voorzien van overdruk, DGPS plaatsbepaling, aansluitingen voor alle denkbare uitrustingsstukken. Deel via:

Lees meer

SBB erkend leerbedrijf

Om niet alleen nu maar ook in de toekomst te kunnen beschikken over deskundige en bekwame medewerkers, zijn wij SBB Erkend Leerbedrijf geworden. Deel via:

Lees meer

Nieuwe Volvo L90H shovel

Ter vervanging van een Werklust shovel hebben we een nieuwe Volvo L90H in gebruik genomen. Deze machine van ruim 15 ton beschikt over een schone Stage 4 motor en is voorzien van een 3 m³ riekbak, palletvorken en zoals al onze machines is ook deze shovel voorzien van DGPS plaatsbepaling. De machine wordt breed ingezet […]

Lees meer

J. den Boer en Reductum gecertificeerd voor CO2 Prestatieladder

Met ingang van 23 augustus 2017 zijn aannemingsbedrijf J. den Boer en transportbedrijf Reductum gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder op niveau 3. Lees verder op onze pagina CO2 Prestatieladder Deel via:

Lees meer

Viertal nieuwe kippers voor Reductum

Deels ter vervanging en deels als uitbreiding heeft Reductum geïnvesteerd in 4 nieuwe kippers. Omdat niet alle transportwerkzaamheden in het terrein plaatsvinden maar regelmatig ook alleen op verharding of rijplaten wordt gereden, is deze keer gekozen voor zogenaamde 10×4 kippers.  De keuze is gevallen op de Volvo FMX 10×4 in widespread uitvoering en met een 460 pk Euro 6c […]

Lees meer