Sinds haar oprichting in 1965 biedt Aannemingsbedrijf J. den Boer totaaloplossingen in de grond- weg en waterbouw. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in groot grondverzetprojecten en daaraan gelieerde disciplines. Met behulp van diverse laad- en lospontons zijn wij in staat snel grote hoeveelheden materiaal over te slaan. Daarbij verwerken wij het materiaal met behulp van GPS besturing.

Naast deze projecten verhandelt Aannemingsbedrijf J. den Boer bouwstoffen waaronder erosiebestendige klei voor civieltechnische toepassingen. Ook heeft het bedrijf een eigen terrein voor de op- en overslag van diverse bouw- en afvalstoffen.

Onze kracht ligt in onze deskundige en doelgerichte aanpak. Met een uitgebalanceerd en modern machinepark zijn wij in staat projecten uit te voeren van klein tot groot. Onze toegewijde medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten in grondwerk en zijn in staat een goed product af te leveren.

Voor de uitvoering van projecten wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de Nederlandse binnenwateren als aan- en afvoerroute. Onze speciaal daarvoor ontwikkelde laad- en lospontons zijn zo ingericht dat ter plaatse efficiënt grote hoeveelheden materialen aan- of afgevoerd kunnen worden.

Wij zijn als bedrijf bewust van onze verantwoordelijkheden ten aanzien van samenleving en milieu. Al jaren is ons bedrijf ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Daarnaast zijn wij constant bezig onszelf te verbeteren op het gebied van uitstootbesparing. Onze op- en overslaglocatie aan de Rijn voldoet aan strenge veiligheids- en milieueisen.