Sinds haar oprichting in 1965 is Aannemingsbedrijf J. den Boer actief in de grond- weg en waterbouw. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in groot grondverzetprojecten en daaraan gelieerde disciplines. Met behulp van diverse laad- en lospontons zijn wij in staat snel grote hoeveelheden materiaal over te slaan. Daarbij verwerken wij het materiaal met behulp van GPS besturing.

Naast deze projecten verhandelt Aannemingsbedrijf J. den Boer bouwstoffen waaronder erosiebestendige klei voor civieltechnische toepassingen. Ook heeft het bedrijf een eigen terrein voor de op- en overslag van diverse bouw- en afvalstoffen.

Over ons

Aannemingsbedrijf J den Boer is een middelgroot aannemingsbedrijf in de grond- weg en waterbouw. Samen met Transportbedrijf Reductum en Op- en overslagbedrijf Den Boer bieden zij verschillende opdrachtgevers totaaloplossingen op het gebied van grond- weg- en waterbouwprojecten.

Onze kracht ligt in onze deskundige en doelgerichte aanpak. Met een uitgebalanceerd en modern machinepark zijn wij in staat projecten uit te voeren van klein tot groot. Onze toegewijde medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten in grondwerk en zijn in staat een goed product af te leveren.

Voor de uitvoering van projecten wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de Nederlandse binnenwateren als aan- en afvoerroute. Onze speciaal daarvoor ontwikkelde laad- en lospontons zijn zo ingericht dat ter plaatse efficiënt grote hoeveelheden materialen aan- of afgevoerd kunnen worden.

Wij zijn als bedrijf bewust van onze verantwoordelijkheden ten aanzien van samenleving en milieu. Al jaren is ons bedrijf ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Daarnaast zijn wij constant bezig onszelf te verbeteren op het gebied van uitstootbesparing. Onze op- en overslaglocatie aan de Rijn voldoet aan strenge veiligheids- en milieueisen.

Geschiedenis

In 1965 kocht J. (Han) den Boer samen met zijn vrouw A.J. (Toos) den Boer – van Drunen zijn eerste GMC kipper. Hij werkte in die tijd hoofdzakelijk in de regio. In 1969 vestigde hij zich samen met zijn vrouw in een nieuw pand met een eigen werkplaats.

In 1984 werd het zusterbedrijf Transportbedrijf Reductum opgericht en werden de eerste Ginaf kippers gekocht. Deze 10×8 vrachtwagens zorgden ervoor dat er nog efficiënter gewerkt kon worden.

In 1987 werd een eigen op overslagterrein aan de Rijn gekocht. Deze loswal gaf J. den Boer de mogelijkheid grote hoeveelheden zand en klei te lossen en op voorraad te houden. Vanaf 2004 is dit terrein ingericht met een bedrijfshal en zowel binnen als buiten een vloeistofdichte voorziening.

Meer geschiedenis »

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

J. den Boer vindt het noodzakelijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Hierbij gaat het om de juiste balans tussen de elementen: People (de mens), Planet (natuurlijk leefmilieu) en Profit (rendement).  Zo is J. den Boer maatschappelijk betrokken, investeert zij in het opleiden van medewerkers, gebruikt waar mogelijk herbruikbare of gerecyclede materialen, past duurzame uitvoeringstechnieken en modern materieel toe en vindt het belangrijk een vertrouwensrelatie met haar klanten op te bouwen en te onderhouden, zodat de klant waar krijgt voor z’n geld en wij voldoende verdienen om kennis en kwaliteitsniveau op een steeds hoger peil te brengen.

Meer weten? »

Medewerkers

Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren machinisten, chauffeurs, uitvoerders en projectleiders. Door de onderlinge samenwerking is er grote betrokkenheid bij ieder project. In de afgelopen jaren hebben de medewerkers meerdere malen bewezen specialisten te zijn op het gebied van grond- weg en waterbouw. Zij zorgen er voor dat Aannemingsbedrijf J. den Boer en Transportbedrijf Reductum te allen tijde een betrouwbare partner is.
Meer weten? »

Certificering

J. den Boer vindt het belangrijk om een constante kwaliteit te leveren en is daarom gecertificeerd volgens NEN-ISO 9001.

Veiligheid en gezondheid staan voor ons bovenaan en daarom zijn wij  VCA** gecertificeerd.

Meer weten? »