Overslaglocatie Lienden
Aannemingsbedrijf J. den Boer heeft een eigen op- en overslagafdeling met bijbehorende loswal aan de Rijn in Lienden. Hier kunnen verschillende bouw- en afvalstoffen worden overgeslagen van en naar binnenvaartschepen. Het aanliggende opslagterrein met een oppervlakte van 20.000 m² heeft een opslaghal van 1.300 m² en een eigen werkplaats. De opslaghal en een groot deel van het buitenterrein is voorzien van een gecertificeerde vloeistofdichte voorziening.

Overslag op locatie
Naast een vaste loswal in Lienden heeft Aannemingsbedrijf J. den Boer uitgebreide mogelijkheden om in heel Nederland laad- en loswerkzaamheden uit te voeren. We beschikken over diverse overslagpontons en loskranen die in staat zijn grote hoeveelheden bouwstoffen over te slaan. Daarnaast heeft het bedrijf twee mobiele laadbruggen, waarmee schepen met behulp van vrachtwagens geladen kunnen worden.

Transport
Voor het vervoer van alle bouw- en afvalstoffen beschikt zusterbedrijf Transportbedrijf Reductum over 10×8 kipwagens. Deze flexibel in te zetten vrachtwagens maken zelfs vervoer door zwaar terrein mogelijk. Voor transport over water heeft Aannemingsbedrijf de beschikking over twee beunbakken. Voor transport per binnenvaartschip zijn betrouwbare partners geselecteerd.