Sterk in grondwerk.


Aannemingsbedrijf J. den Boer biedt sinds 1965 totaaloplossingen op het gebied van GWW-projecten, natuurontwikkeling en saneringen. Onze kracht ligt in onze deskundige en doelgerichte aanpak.


Met een uitgebalanceerd en modern machinepark zijn wij in staat projecten uit te voeren van groot tot klein. Met onze speciaal ontwikkelde laad- en lospontons kunnen we ter plaatse efficiënt grote hoeveelheden materialen overslaan. Voor het vervoer maken we gebruik van ons transportbedrijf Reductum BV en ook de Nederlandse binnenwateren als aan- en afvoerroute.

Wij zijn volop in ontwikkeling naar een duurzame en emissievrije toekomst. 

Aannemerij

Uitvoering van projecten in de grond- weg en waterbouw. Disciplines zijn: grondwerk, bouwrijp maken, afgraving van terrein voor winning van delfstoffen, cultuurtechnisch werk, wegverhardingen en vele andere projecten.

Lees verder

Overslag + transport

Vervoer en overslag van diverse bouw- en afvalstoffen. Laad- en lospontons voor overslag van en naar binnenvaarschip. Kipwagens zijn multi-inzetbaar en uitermate geschikt voor vervoer door zwaar terrein.

Lees verder

Klei

Handel in erosiebestendige klei en overige bouwstoffen. Leverantie van kleine tot zeer grote hoeveelheden kunnen plaatsvinden over de weg of over het water.                                                                                   

Lees verder

Recycling + opslag

Inname van bouw- en afvalstoffen, zoals puin, grond, zand en asfalt. Gespecialiseerd in bewerken van partijen voor hergebruik.                                                                                                                                                                                         

Lees verder

 


Een greep uit onze projecten:

  • Zandwin- en herinrichtingsproject Geertjesgolf

  • Dempen haven Brabanthallen

  • Uitvoering Natuurmaatregelen de Bruuk

  • BRM Plantage fase 2a GELDERMALSEN